Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Hebben jullie het hele jaar hard gewerkt en ben je nu een welverdiend bedrijfsfeest aan het organiseren? Ben je op zoek naar een veelzijdige locatie? Kies dan voor een van de feestlocaties van Almere! Je kunt gericht zoeken om de perfecte locatie te vinden. Zijn er veel of weinig mensen aanwezig op de grote dag? Dichtbij het centrum of liever wat afgelegen? Dat hangt er natuurlijk wel een beetje vanaf hoe bont jullie het maken. Hoe is het geregeld met ieders vervoer? Bedenk ook of je interne catering wilt en zo zijn er nog een heleboel punten voor op de checklist. Als de dag dichterbij komt begint ook de voorpret. Heel veel plezier in Almere!

Bruiloft-Villa de Wilde Zwanen

Het is ook absoluut mogelijk om je bruiloft in Almere te vieren! Pure romantiek ervaar je in Villa de Wilde Zwanen. Het haardvuur zet de toon voor een intieme avond.Als je op zoek bent naar een veelzijdige plek dan is dit echt een toplocatie! De bereikbaarheid is heel goed, de locatie is rolstoelvriendelijk en de dinerzaal overtreft je verwachtingen. Hier kun je in alle rust met je familie en vrienden het feest der liefde vieren en optimaal genieten. Loop met je gasten ook een rondje door de beeldentuin en verwonder je over al het prachtigs dat daar te zien is. Al met al een dag met een gouden randje.

Een knalfuif op Forteiland Pampus!

Droom je al langere tijd van een ultiem feest op een eiland? Zoek dan niet verder, wij hebben de perfecte locatie voor je genaamd: Forteiland Pampus. We hebben dat je ter plaatse niet zoveel drank inneemt dat je straks daadwerkelijk voor pampus ligt. Het eiland is te huur, dus je kunt je gasten een exclusieve ervaring geven die ze nooit meer zullen vergeten. Eigen catering is ook mogelijk, zo weet je zeker dat aan alle dieetwensen wordt voldaan. Ga lekker uit je plaat op Forteiland Pampus!

Lees tip:  Populaire tech gadgets voor mannen: de must-haves voor de moderne man

Spant heeft jouw stijl!

Heb je een hart voor de natuur en organiseer je binnenkort een feestje? Kies dan voor Spant! Het streven van deze plek is om zo CO2 neutraal mogelijk te zijn. Het pand is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar en heeft een ruime parkeergelegenheid.Een eigen catering verzorgen behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen de zalen flexibel ingericht worden zodat het helemaal bij jouw visie past en het is mogelijk om een privéfeest te geven. Wat wil je nog meer?!

Welk feest je ook in gedachten hebt, Almere biedt een ruime keuze aan accommodaties aan!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *