Wat is Steam?

Steam is het ultieme online gaming platform en is wijd en zijd bekend in de PC gaming community. Legaal PC games downloaden is erg makkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een computer voor gaming met een internetverbinding. Download Steam om toegang te krijgen tot de nieuwste games. Kies je game uit, betaal, wacht even op de download en spelen maar! Steam biedt zelfs wat gratis klassieke games aan. Tegenwoordig bieden ze ook een abonnementenservice aan. Tegen een vast bedrag per maand mag je iedere maand een game naar keuze downloaden. Dit is alleen rendabel als je echt veel games speelt natuurlijk. 

Blijf altijd updaten

Het is belangrijk om je drivers up to date te houden om de beste prestaties uit je hardware te halen. Vooral voor je videokaart is dit belangrijk. Hier zijn enkele dingen die je nooit mag vergeten qua onderhoud aan je gaming pc. Windows-updates helpen je systeem te beschermen tegen malware aanvallen, dus voer deze updates uit wanneer je daarom wordt gevraagd. Maak regelmatig een back-up van uw belangrijke bestanden om te controleren of jouw harde schijf beschermd is tegen gegevensverlies. Als je problemen hebt om updates voor uw huidige besturingssysteem op je pc te installeren, Google dan eerst even de foutmelding voordat je contact opneemt met een expert.

Stof verwijderen

De nummer één moordenaar voor uw systeem is niet een malware aanval, een virus of een trojan, het is stof. Zorg ervoor dat u uw pc stofvrij maakt. Je PC ontstoffen is een goed idee omdat het niet alleen zorgt dat je PC langer meegaat, het zorgt er ook voor dat je PC lekker snel blijft. Hoe kan je je computer het best ontstoffen? Het afstoffen van een computer is eigenlijk zeer eenvoudig. Je moet je PC kast openmaken en het stof verwijderen. Dit kan met de stofzuiger, maar die zal niet alles weg kunnen halen. Om echt je computer goed schoon te houden, kan je lucht in een spuitbus kopen – zogenaamde perslucht. Het maakt niet heel veel uit hoe je je computer afstoft, zolang je het maar regelmatig blijft doen. Alleen zo zorg je dat je computer lang mee gaat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.