Dj voor je bruiloft huren

Een onvergetelijke bruiloft. Dat wil iedereen! Een goed idee is om een dj te huren. Een ervaren dj speelt in op het publiek en zorgt ervoor dat de nummers aanslaan. De bruiloft Dj Psound heeft jarenlange ervaring en weet van elke bruiloft een onvergetelijke te maken.

Boek een ervaren dj

Wellicht ken je iemand in je omgeving die vereerd zou zijn als hij de muziek mag verzorgen. Dit is in de meeste gevallen geen succes. Draaien op een bruiloft is alleen voor ervaren dj weggelegd en dit kan zeker niet iedereen! De dj is bepalend voor de sfeer van het feest en dat wil je niet overlaten aan een amateur. Boek een professionele dj. Dan weet je zeker dat alles goed komt. Lees reviews van klanten en spreek is andere over de dj die zij geboekt hebben.

Kies de juiste dj voor de doelgroep

Ga voor een dj die muziek draait die bij de doelgroep past. Dat is het belangrijkste. Natuurlijk zijn de verschillen in leeftijd heel groot. Dus let bij het kiezen goed op dat de dj veel verschillende genres kan draaien. De meest gevraagde muziek zijn nog steeds de eighties en nineties, maar ook pop, disco en dance zijn populaire genres op bruiloften.

Maak kennis met de dj

Denk je de juiste dj gevonden te hebben. Regel dan een kennismakingsgesprek. Dan kom je meteen achter de ideeën van de dj en weet je meteen of het ook daadwerkelijk klikt tussen jullie.

Materiaal

Zowel binnen als buiten zal het verlicht moeten zijn. Check even goed bij de dj welke materialen en verlichting hij gaat gebruiken op de bruiloft en wat je eventueel nog zelf wilt aanschaffen. Wees hier niet te zuinig mee. Speciale effecten als rook, confettikanonen zijn juist leuk en hetzelfde geldt voor de verlichting.

Lees tip:  Stap-voor-stap handleiding voor het verwijderen van krassen uit de autolak

Duidelijke prijsafspraken

Een duidelijke prijsafspraak is belangrijk. De verschillende prijzen die dj’s vragen zijn namelijk erg groot. Zo vraagt de een €500 voor een dag en de andere €1000 euro per uur. Ook deels afhankelijk van de ervaring van de dj.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *