Kleurrijke hoofdtelefoons om thuis en onderweg veilig muziek te luisteren, video’s te bekijken en favoriete spelletjes te spelen

Uithoorn, 23 augustus 2018 -Steeds meer kinderen lopen gehoorschade op door het luisteren naar muziekspelers die te hard staan. JVC is één van de pioniers op het gebied van de ontwikkeling van hoofdtelefoons die niet schadelijk zijn voor het gehoor van kinderen. De internationale speler lanceert deze week dan ook het eerste draadloze model in de populaire Tinyphones hoofdtelefoonreeks, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf drie jaar. De Tinyphones beschermen de kleinste oren in het gezin.

Tinyphones (HA-KD9BT) zijn uitgerust met Bluetooth® draadloze technologie, waardoor kinderen vrij kunnen bewegen, zonder bungelende kabels, om ongehinderd te kunnen genieten van hun favoriete spelletjes, video’s of muziek. Met een ingebouwde actieve volumebegrenzer, die ingesteld staat op 85 dB, worden kinderoren beschermd tegen gehoorschade als gevolg van te hoge volumeniveaus.

De lichtgewicht hoofdtelefoon is ontworpen voor kinderen vanaf drie jaar oud en is voorzien van zachte oorkussens, waardoor hij zelfs bij langdurig gebruik comfortabel blijft om te dragen. De oplaadbare accu biedt tot twaalf uur draadloos luisterplezier, zodat kinderen vermaakt kunnen worden tijdens lange autoritten en andere langdurende gelegenheden.

De hoofdband kan in zeven verschillende standen worden ingesteld, voor een comfortabele en veilige pasvorm, en is dankzij zijn flexibiliteit bestand tegen de grootste wildebrassen. De Tinyphone wordt geleverd met een stickerverzameling, waarmee kinderen hem naar hun eigen smaak kunnen personaliseren, door de brede hoofdband te versieren met letters of plaatjes. Op de hoofdband bevindt zich een afstandsbediening met drie knoppen, die eenvoudig toegang biedt tot afspelen, stoppen en de volume-instellingen.

Tinyphones zijn vanaf nu verkrijgbaar voor € 44,99 en zijn per direct leverbaar.

Lees tip:  Hier vind jij een Sonos Beam Black Friday dealGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *