Hoe je je Airpods schoonmaakt als een professional

AirPods zijn een van de populairste stukjes technologie op de markt van vandaag. Ze zijn klein, gestroomlijnd en ongelooflijk handig. Ze kunnen echter vrij snel vuil worden en moeten regelmatig worden schoongemaakt om ervoor te zorgen dat ze in topvorm blijven. Dus, wat is de beste manier om je AirPods schoon te maken? Lees verder om erachter te komen!

De behuizing schoonmaken

Je AirPods worden geleverd met een oplaadhoesje dat net zo vaak moet worden schoongemaakt als de pods zelf. Dit komt omdat het stof en vuil verzamelt als het niet in gebruik is en ziektekiemen kan herbergen als het niet regelmatig wordt schoongemaakt. Om je etui schoon te maken gebruik je een zachte doek bevochtigd met water of 70% isopropyl alcohol. Veeg voorzichtig alle oppervlakken van de koffer af tot hij vrij is van vuil. Dompel je koffer niet onder in water of een andere vloeistof!

Je Pods schoonmaken

De pods van je hoofdtelefoon moeten ook regelmatig worden schoongemaakt. Gebruik hiervoor een licht vochtige microvezeldoek met water of een 70% isopropyl alcohol oplossing (hetzelfde als voor het schoonmaken van het etui). Je kunt ook een elektronische reinigingsborstel gebruiken als je die bij de hand hebt – zorg er wel voor dat je je AirPods eerst uitzet! Als er vuil in het speakergaas of de microfoongaten zit, verwijder dat dan voorzichtig met een droge tandenborstel of een wattenstaafje. Nogmaals, dompel je AirPods nooit onder in een vloeistof!

Je AirPods schoonmaken en ontsmetten hoeft niet moeilijk te zijn – volg gewoon deze eenvoudige stappen en ze zien er in een mum van tijd weer als nieuw uit! Dompel ze nooit onder in vloeistof; gebruik in plaats daarvan een zachte doek bevochtigd met water of een 70% isopropyl alcohol oplossing. Met deze tips in gedachten blijven je AirPods jarenlang schoon!

Lees tip:  Uitstekende audio Goede kwaliteit met de allerbeste computerheadset

Bron: fixers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *