Gerrard Street Review

Gerard Street Prince – de modulaire koptelefoon

Nooit meer een koptelefoon kopen? Als het aan Gerrard Street ligt wel! Met de modulaire koptelefoon van Gerrard Street kun je namelijk je leven lang genieten van hoogwaardige audiokwaliteit. Gerrard Street geeft namelijk een levenslange garantie op de onderdelen van de koptelefoons die ze maken.

Hardware abonnement
Tegenwoordig kun je overal een abonnement voor een dienst afsluiten. Bijvoorbeeld voor Netflix, Videoland of Shopify. Maar als het om hardware gaat is dat vaak niet mogelijk. Je koopt iets in één keer en de fabrikant zal er alles aan doen om zo snel mogelijk met een nieuw model te komen. Upgraden naar een nieuw model heeft de voorkeur van de fabrikant om zoveel mogelijk geld te verdienen. Echt duurzaam is dat natuurlijk niet. Elk jaar belanden er miljoenen electronica producten op de afvalberg.

Draadloze koptelefoons zijn echter een uitzondering, want als ze kapot gaan, worden ze bijna nooit gerepareerd. Tot nu, met de Gerrard Street koptelefoons.

Gerrard Street Prince
De Gerrard Street Prince koptelefoon is een hoogwaardige koptelefoon die qua geluid en bouwkwaliteit niet onderdoet voor Bose, Sennheiser of Sony. Met zijn Active Noisecancelling, diepe bass en hoge tonen is deze koptelefoon een serieuze uitdager van de gevestigde orde.

Bluetooth 5.0 en ondersteuning voor de aptX-codec zijn twee dingen die zorgen voor een snelle verbinding met smartphones en een goede geluidskwaliteit. De batterijduur van 22 uur is ook erg goed (met NC, zonder NC 44 uur), opladen gebeurt via USB-C-kabel. Ook zit er een ruisonderdrukkingsfunctie op de machine, die te bedienen is met de knop op het rechteroor. Aan de linkerkant kun je het volume aanpassen. Je kunt ruisonderdrukking uitschakelen of schakelen tussen omgevingsmodus of maximale NC. Met de omgevingsmodus kun je behoorlijk wat omgevingsgeluid meekrijgen, maar zelfs als de ruis zoveel mogelijk wordt geëlimineerd, is het geluid nog steeds relatief hoorbaar. Het hangt natuurlijk af van het volume waarop je naar muziek luistert.

Modulaire koptelefoon
De koptelefoons die Gerrard Street maakt zijn volledig modulair. Je ontvangt een pakketje met daarin de koptelefoon in losse onderdelen. Je kunt deze zelf eenvoudig in elkaar zetten. Op deze manier wordt er bespaard op transportkosten en op het onnodig versturen van lucht in een grotere doos. Het in elkaar zetten van de koptelefoon is heel eenvoudig en binnen een paar minuten gedaan.
Gaat er een onderdeel stuk? Dan kun je eenvoudig contact opnemen met Gerrard Street en heb je binnen no-time een vervangend onderdeel in huis. Gratis. Levenslange garantie noemen ze dat. Je hoeft dus nooit meer een andere koptelefoon te kopen!

Comfort

De dikke en zachte oorkussens van Prince kunnen veel omgevingsgeluid dempen, waardoor je hem comfortabel op je oren draagt. Je oren worden wel wat warm na verloop van tijd maar filteren ook goed het omgevingsgeluid.e oren zullen inderdaad een beetje warm zijn – je gebruikt altijd dikke kussens – maar ze helpen ook om het geluid volledig te verbeteren.

Connectiviteit

Lees tip:  Oortjes kopen: 5 handige tips voor de perfecte aankoop

Met zijn Bluetooth 5.0 verbindt de Gerrard Street Prince makkelijk met je smartphone of laptop. Zorg bij het verbinden met je laptop of smartphone dat je gebruik maakt van een VPN zodat je altijd veilig en anoniem kunt luisteren naar je favoriete muziek of series kunt streamen uit het buitenland.

Benieuwd naar de videoreview van Tim Laarman van de Gerrard Street Prince? Check dan deze video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *