Roadstar Hif1850 Vintage Houten Hifi Systeem

De Roadstar HIF-1850 is een hele mooie USB platenspeler met schitterende hoorn. Deze hoorn kenmerkt het apparaat heel mooi en heeft heel veel weg van een ouderwetse grammofoon platenspeler genoemd. Met de HIF-1850 heeft u talloze mogelijkheden en opties. Met deze platenspeler kunt u onder andere platen draaien,  radio luisteren, CD’s en cassette bandjes afspelen. Ook kunt u MP3’s vanaf uw USB stick of MP3 cd’s luisteren.  
De platenspeler Roadstar HIF-1850TUMPK is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Hier is namelijk een toerental aan toegevoegd. U kunt met de HIF-1850TUMK nu platen draaien op 33, 45 en 78 toeren! Daarnaast kunt u uw muziek vanaf de plaat direct opnemen naar USB. 
Beleef uw muziek met de technieken van het heden, u zult merken dat uw vinyl platen beter klinken dan ooit tevoren. Met het nostalgische uiterlijk dankzij zijn houten behuizing en schitterende hoorn is de HIF-1850TUMPK de retro platenspeler die uw inrichting compleet maakt. Een echte aanwinst voor de Retro en muziek liefhebber! 
Met deze HIF-1850TUMPK kunt u optimaal genieten van uw favoriete muziek. De drie ingebouwde luidsprekers produceren gezamenlijk 35 Watt waardoor de muziek door heel het huis te horen is. Bepaal zelf het volume en geniet van uw favoriete radiozenders, platen of MP-3 bestanden. De Roadstar HIF-1850TUMPK is voor muziekliefhebbers een echte collectors item.

€ 199.00

Naar de website

Post Author: